The Zeitgeist Movement: Belgium

The Zeitgeist Movement: Belgium

Français Nederlands

Participeer

Je kunt op meerdere manieren helpen om de gedachtegang van TZM te verspreiden. Van eenvoudige participatie naar meer uitgebreide betrokkenheid:

Supporters

Als je de gedachtegang van TZM ondersteunt, en op de hoogte wenst te blijven van de activiteiten van TZM Belgium, schrijf je dan in als supporter.

Leden

Wens je actief bij te dragen aan het realiseren van de doelen van TZM Belgium? Contacteer dan ons nationaal coördinatoren-team via het contactformulier op deze website. We contacteren je dan zo spoedig mogelijk terug.

Als lid kun je meehelpen binnen chapters, teams, projecten of activiteiten. Je kunt ook nieuwe chapters, teams, projecten of activiteiten opstarten en coördinator worden. Meer informatie is te vinden in het TZM Belgium Fundamenten document onder het deel 'protocols'.

Coördinator

Als coördinator ondersteun je de werking van je chapter, team, projecten of activiteiten. Je organiseert, informeert, voert een aantal administratieve taken uit, begeleidt nieuwe leden,... terwijl je er op toeziet dat de beweging op een correcte manier wordt gerepresenteerd.

Een volledig beeld over de inhoud van elke rol, vind je in het TZM Belgium Fundamenten document.


Activisme

We leven heden in een wereld waar rechten en plichten van toepassing zijn. Daarom dien je als TZM vrijwilliger (lid) op de hoogte te zijn van volgende informatie:

Het naleven van volgende afspraken wordt verwacht van elk lid: